Siedze na tej stronie od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — jakies 2500-3000 tytulow, choc realnie krece moze na dwudziestu.
Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus nie moglo zabraknac, natomiast ja czesciej odpalam te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Powitalny pakiet wyglada tak: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Aktualne kody i to co akurat leci sprawdzisz na fieryplay code zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.
Konto zalozylem w jakies piec minut, minimalna wplata to jakies 40-50 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — musialem wysylac dowod dwa razy, w koncu poszlo gladko.
Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat. |